Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw

Pollartstraat 8 B

6041 GC Roermond
Huurprijs € 1.267,50 p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 104 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Wonen op niveau, comfortabel, kleinschalig en exclusief 
Het ruime appartement is verbouwd aan de huidige moderne maatstaven met het oog op zelfstandig wonen voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte.
Toch ademend het de sfeer uit van vervlogen tijden. Het appartement heeft...
Lees meer

Omschrijving

Wonen op niveau, comfortabel, kleinschalig en exclusief 
Het ruime appartement is verbouwd aan de huidige moderne maatstaven met het oog op zelfstandig wonen voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte.
Toch ademend het de sfeer uit van vervlogen tijden. Het appartement heeft brede deuren, geen drempels, verdiepingshoge ramen en badkamers die geschikt zijn voor de minder mobiele bewoner. Midden in de stad wonen, op een historische plek, dichtbij winkels en andere voorzieningen. En tegelijk profiteren van het gemak van ondersteuning die is toegesneden op uw wensen en behoeften. In het Prinsenhof, op de hoek van het Munsterplein en de Pollartstraat, huurt u een comfortabel appartement. Tevens neemt Proteion Thuis tevens neemt u de services en zorg af die u wenst.

Het appartement beschikt over een zeer royale woonkamer en slaapkamer, een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
Tevens er een extra gastentoilet aanwezig. Parkeren is mogelijk op de binnenplaats direct bij de ingang van waaruit het appartement per lift bereikbaar is.

Comfortabel wonen met de zorg en service van Proteion Thuis
Als bewoner van het Prinsenhof kunt u gebruik maken van de service en zorg die Proteion Thuis biedt. U kiest uw zorg en service naar wens en behoefte. U kunt altijd vertrouwen op geplande en ongeplande thuiszorg. De medewerkers van Proteion Thuis staan, vanuit zorgcentrum Proteion RCG, 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. De huishoudelijke zorg wordt verzorgd door Proteion Schoon.
Ook heeft Proteion Thuis een servicepakket ontwikkeld, waarmee u diverse diensten bij het afsluiten van een abonnement tegen een gereduceerd tarief kunt afnemen. Denk aan alarmering, sleutelservice, maaltijden, verhuisservice, het maandblad van Proteion RCG, de kapster of pedicure aan huis en deelname aan activiteiten.

Zonder zorgen wonen, dichtbij, wanneer u het nodig heeft
Ook als u op dit moment geen zorg of ondersteuning nodig heeft, is het een wellicht geruststellende gedachte dat Proteion RCG altijd vlakbij is. Hier bent u als bewoner van het Prinsenhof meer dan welkom om gebruik te maken van de diverse voorzieningen. Zo kunt u een hapje eten of koffie drinken in het sfeervolle restaurant Da Vita, kunt u genieten van filmvoorstellingen in de eigen bioscoopzaal en /of deelnemen aan activiteiten. Gezellig, ontspannend en vooral: dichtbij.

Het Prinsenhof werd tussen 1681 en 1700 door de Luikse architect Bertholet gebouwd als Gouvernementshuis. Hier resideerde de Stadhouders van het Overkwartier van Gelre. Toen er na 1702 geen stadhouders meer waren stond het gebouw lange tijd leeg. In 1741 werd het Prinsenhof door de Staat verkocht aan Kanunnik Goswinus de Bors, die de verpaupering van Roermond tegen wilde gaan met de vestiging van een Hospitaal-Generael. Zodoende werd het Prinsenhof verblijfplaats voor arme, wezen en bejaarden. Op de pleingevel van het Prinsenhof is een schild te zien met het jaartal 1681 en het wapen van Gelre. Binnen is nog een eiken hoofdtrap, marmeren schouwen, portretten en andere schilderijen van de 16e en 18e eeuw.

Belangrijke opmerkingen:
- Er is een laminaatvloer en stoffering aanwezig (ter overname);
- Servicekosten € 200,- (inclusief voorschot gas en water);
- Parkeerplaats op de binnenplaats direct voor de deur (indien gewenst);
- Uw leeftijd dient minimaal 65 jaar te zijn;
- Exclusief en comfortabel wonen, zonder zorgen!;
- Wonen op een unieke locatie in het hart van Roermond;
- Huurders zijn verplicht om: lid te worden van Proteion Thuisservice. De kosten hiervoor bedragen ca. € 12,90 per kwartaal voor alleenstaanden en € 19,50 voor echtparen

Als u geïnteresseerd bent in dit appartement of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging, neem dan contact op met Daniëlle van Eck.
Wij staan u graag te woord om nadere informatie te verstrekken.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.267,50 per maand Waarborgsom € 1.267,50 Specificatie exclusief servicekosten Aanvaarding Direct Servicekosten € 200,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 104 m² Inhoud 295 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Centrale voorziening Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden monumentaal pand, monument Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Roermond Sectie D Perceelnummer 5148 Index A Eigendomssituatie Volle eigendom

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.