Mijn favorieten

BEDRIJFSONROEREND GOED

Bedrijfshuisvesting is méér dan alleen zakendoen.

Specialisme
Al decennialang heeft Van Cromvoirt Makelaardij het specialisme Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) in eigen huis. In dit vaktechnische en exclusieve deelgebied van de onroerend goedsector is Van Cromvoirt Makelaardij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bemiddelaars en experts.

Vakkennis
De opgebouwde vakkennis op het gebied van Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) wordt ingezet op een uitermate breed werkterrein, variërend van de begeleiding in huisvesting van MKB-ondernemers tot groot-industriële bedrijven in de regio.

Méér dan alleen...
In de BOG-bemiddeling staat niet alleen de zorgvuldige, zakelijke aandacht centraal bij de aan- en verkoop van winkels, kantoren en bedrijfs- of beleggings-objecten, ook de verhuur en waardebepalingen van zakelijk onroerend goed krijgen de prominente plaat die zij verdienen.

Exclusief netwerk
Bij het bemiddelen van Bedrijfs Onroerend Goed heeft Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars de beschikking over een exclusief netwerk van relaties. Dat draagt er in hoge mate toe bij dat nieuwe, zakelijke huisvesting in discrete en directe lijnen op een passende wijze gevonden wordt - of met bouwpartners op maat kan worden gecreëerd.

Keurmerk
Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Het keurmerk voor een gegarandeerde kwaliteit in dienstverlening en onafhankelijke en objectieve adviezen. Dat plaatst uw zoektocht naar zakelijk onroerend goed in het juiste licht; u en de bedrijfsmakelaar (Edwin van Dronkelaar) van Van Cromvoirt denken beiden vanuit eenzelfde, zakelijk perspectief: het belang van úw onderneming.