Mijn favorieten

BOG - Funda in Business en Taxatie Management Systeem

Verandering vraagt om aandacht en kennis van zaken. Weten waar de kansen liggen. Zeker als het gaat om een investering, vastgoedbelegging of het behalen van maximaal rendement bij uitponding. Samenwerking met de juiste partner is dan van essentieel belang. Iemand die u begrijpt, die weet wat u zoekt, discreet is én de juiste wegen kent.

Bij Van Cromvoirt Makelaars hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Sinds jaar en dag zijn we adviseur en intermediair voor kopers en verkopers, huurders en verhuurders, beleggers en projectontwikkelaars. We kennen de kneepjes van het vak en hebben een exclusief netwerk van relaties opgebouwd.

Edwin van Dronkelaar is in Midden-Limburg een van de meest toonaangevende bemiddelaars en experts op het gebied van Bedrijfs Onroerend Goed (BOG). Zijn werkterrein is breed en varieert van de begeleiding in bedrijfshuisvesting van MKB- ondernemers tot grootindustriële ondernemingen. Lou Heunen weet wat er speelt als het gaat om uitponding en beleggingen in vastgoed.

BOG - Funda in Business en Taxatie Management Systeem
Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit lidmaatschap is een keurmerk voor gegarandeerde kwaliteit in dienstverlening en onafhankelijke en objectieve adviezen. Funda in Business is hét doelgerichte netwerk binnen de NVM voor de zakelijke vastgoedbranche. Onderdeel van deze zakelijke expertise vormt tevens het Taxatie Management Systeem (TMI). Het is speciaal ontwikkeld voor en door taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector en draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer ervan. Edwin van Dronkelaar is als BOG-specialist aangesloten bij het TMI.

Succesvol beleggen
Doorgaans worden vastgoedbeleggingen niet openbaar te koop aangeboden. Het risico is groot dat de belegging ‘over de markt gaat’ en door potentiële kopers als onaantrekkelijk wordt beschouwd. Hoe vindt u toch een koper die bereid is een goede prijs te betalen? Van Cromvoirt Makelaars begeleidt en adviseert u om tot de best mogelijke verkoopsom te komen. Of bent u juist op zoek naar een goede investering? Van Cromvoirt Makelaars vindt voor u een vastgoedbelegging die gekoppeld is aan een goed rendement met een beperkt financieel risico.

Uitponding
Het proces van huur- naar koopwoning kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan Van Cromvoirt Makelaars. Sinds jaar en dag zijn wij in Midden-Limburg de vaste partner van woningcorporaties, pensioenfondsen en beleggingsmaatschappijen als het gaat om uitponding – de verkoop van voormalige huurpanden. Wij zorgen voor een optimaal resultaat en een soepel verloop van het proces. Benieuwd naar onze referenties?
Bel ons via (0475) 33 53 33.