Mijn favorieten

VERHUUR

U bezit een pand dat u wilt verhuren? Wij brengen u in contact met potentiële huurders!
Van Cromvoirt Makelaardij zal het object aanbieden bij een breed publiek. Wij verrichten onderzoek om te zien of kandidaat-huurders passen bij de te verhuren ruimte en wij verzorgen uiteraard de afwikkeling van alle juridische zaken (zoals het opstellen van een huurovereenkomst met de benodigde clausules), zodat de zekerheden voor huurder en verhuurder in balans zijn.
   

HUUR

Huuraanbod per e-mail
U kunt zich via onze website (klik hier) inschrijven om het totale huuraanbod van huurwoningen en/of appartementen te ontvangen. U krijgt dan een persoonlijke pagina waarop het   huuraanbod van alle NVM kantoren in Midden – Limburg te zien is! Deze pagina kunt u zelfstandig aanpassen, om gerichter te zoeken. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.


Reageren
De woning / het appartement van uw dromen gezien?
Wanneer u via deze inschrijving een geschikte woning vindt, kunt u per e-mail reageren. Vraag bij het betreffende makelaarskantoor (niet alle aangeboden woningen c.q. appartementen zijn in ons eigen beheer) hoe u in aanmerking kunt komen voor de woning / het appartement. Zij zullen u dan verder helpen.

Inschrijfformulier
Zo komt u in aanmerking!
Wanneer u een woning/appartement van ons kantoor heeft gezien, kunt u uiteraard reageren om in aanmerking te komen voor deze woning.
Download dit formulier en zodra wij het formulier en toebehoren van u hebben ontvangen, zal de inschrijving verwerkt worden.

Bezichtiging?
Een bezichtiging wordt met u ingepland, nadat het inschrijfformulier en toebehoren is ontvangen.
Wij zullen u dan verder berichten.


Indien u meer informatie wenst, of verdere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.