Mijn favorieten            
               

       

 

HelpMee: Schakel bij de verkoop uw eigen promotieteam in!
Informeer zelf uw familie, vrienden en bekenden op een sympathieke manier over de verkoop van uw woning. Zij kunnen op hun beurt hun relaties weer, net zo eenvoudig, van informatie voorzien. De voorgenomen verkoop wordt zo snel bij veel mensen bekend en heel vaak werkt als een uitstekend middel om de verkoop te bespoedigen.

Verkoop met uw eigen promotieteam.
Een huis verkopen lukt niet altijd zomaar. U moet iets extra's doen om op te vallen. Daarom maakt Van Cromvoirt Makelaardij het nu makkelijk en leuk om ook uw eigen sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van een huis. We hebben hiervoor het platform Help Mee! gelanceerd. Op een sympathieke manier informeert u uw vrienden, familie en relaties en deze kunnen de informatie ook weer eenvoudig doorzetten door middel van e-mail, Facebook, Twitter, en LinkedIn.

Geïnteresseerden klikken door naar de website en kunnen daar de volledige informatie over het huis inzien. Binnen de kortste keren is het aanbod bij veel mensen bekend en dat verhoogt de kans op snelle verkoop. Om vrienden, familie, kennissen en collega's extra te stimuleren om uw huis door te sturen, kunt u hen een leuke beloning geven.

Zie hier meer informatie: 
http://helpmee2.kijkmijnhuis.nl/