Mijn favorieten 


        
                                                               
                                                                                                                                                                                                                                                           
De eerste indruk is goud waard. Samen met het bedrijf Zibber zorgen we ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Een vakfotograaf komt uw woning fotograferen en geeft u vooraf tips voor een optimale verkoopstyling. Er worden ‘gewone’ foto’s gemaakt maar ook 360-graden opnamen en een videotour. Deze fotografie wordt professioneel nabewerkt om een optimaal resultaat te behalen.
 
Naast de foto’s wordt uw woning vakkundig ingemeten. Op basis hiervan worden zogeheten ‘NEN-plattegronden’ gemaakt. Het zijn technische tekeningen die volgens de Nederlandse wet (NEN) voldoen aan geldende normen. Vervolgens worden deze NEN-tekeningen omgezet in ‘Floorplanner’- bestanden ten behoeve van de presentatie op Funda. Een Floorplanner plattegrond biedt inzicht, interactie en ruimte om te dromen.

Een perfecte woningpresentatie staat of valt met de juiste omschrijving. Daarom gaat onze copywriter met u aan de slag om een aansprekende en wervende tekst te schrijven over uw woning.

Al deze elementen komen samen in een luxe verkoopbrochure, advertentie(s) en een vakkundige presentatie op de Funda-website.