Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Cromvoirt Makelaars B.V.

Lou Heunen
Lou Heunen
NVM Makelaar - Taxateur o.z.
Expertise in exclusiviteit

Tot de expertise van Lou Heunen behoort de aan- en verkoop van onroerend goed in het exclusieve topsegment in de regio Midden-Limburg. Het zijn woningen die vragen om een uiterst deskundige en - indien gewenst - discrete benadering.

Zijn relatienetwerk in combinatie met Qualis - een samenwerkingsverband van makelaars in het hoogste topsegment - zorgt ervoor dat vraag en aanbod elkaar op een passende wijze kunnen ontmoeten.


Samen met Edwin van Dronkelaar is Lou Heunen sinds 1999 eigenaar van de makelaardij.
Edwin van Dronkelaar
Edwin van Dronkelaar
Thuis in alle bedrijfssectoren

De opgebouwde vakkennis op het gebied van Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) wordt ingezet op een uitermate breed werkterrein, variërend van de begeleiding in huisvesting van MKB-ondernemers tot groot-industriële bedrijven in de regio.

In de BOG-bemiddeling staat niet alleen de zorgvuldige, zakelijke aandacht centraal bij de aan- en verkoop van winkels, kantoren en bedrijfs- of beleggings-objecten, ook de verhuur en waardebepalingen van zakelijk onroerend goed krijgen de prominente plaats die zij verdienen.


Samen met Lou Heunen is Edwin van Dronkelaar sinds 1999 eigenaar van de makelaardij.
Peter Keiren
Objectieve expertise staat voor u klaar

Als erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur begeleidt Peter Keiren kopers op het gehele financiële traject dat bij de aankoop van een huis komt kijken. Zo weet hij in het woud van aanbieders de beste hypotheekoplossing voor u te vinden.

Daarnaast is Peter Keiren binnen Van Cromvoirt Makelaars aangesteld als nieuwbouwspecialist - met een uitgebreide expertise als makelaar op dit specifieke vakgebied.
Danielle van Eck
Danielle van Eck
Ondersteuning met vakkennis

De expertise van directiesecretaresse Daniëlle van Eck wordt dagelijks ingezet op tal van terreinen binnen Van Cromvoirt Makelaars. Ongeacht of het de particuliere woningmarkt betreft of het zakelijk onroerend goed, zij is de ondersteunende kracht op tal van gebieden.
Conny Reemers-Royakkers
Conny Reemers-Royakkers
Elk dossier tot in detail paraat

Een vertrouwde pijler onder Van Cromvoirt Makelaars: Conny Reemers is al ruim 25 jaar werkzaam als administratiebeheerder en bouwde hier in de loop der jaren een enorme vak- en dossierkennis op.
Sabrin Mahmoud
Sabrin Mahmoud
De beste training ‘on the job’

Tijdens weekenddagen wordt Daniëlle van Eck ondersteund door de gemotiveerde Sabrin Mahmoud die momenteel haar opleiding als Office Manager volgt bij NCOI in Eindhoven.
Stan Jacobs
Frisse verkenner in de makelaarswereld: Stan is begonnen als stagiaire en inmiddels aangenomen in de functie van commercieel medewerker.

Vanuit zijn HBO-studie 'Vastgoed & Makelaardij' ondersteunt hij Edwin en Lou waar nodig en verkent daarmee het makelaarsvak in al zijn facetten.
Meerdere dagen per week is Jasmina Basic de ondersteunende kracht van Daniëlle van Eck. Hiermee is zij een waardevolle kracht voor een variëteit aan werkzaamheden.