Mijn favorieten

Van Cromvoirt Makelaars

Van Cromvoirt Woningmakelaars
Van Cromvoirt Makelaars is al bijna 40 jaar actief op de Midden-Limburgse woningmarkt.
Vanuit een grote expertise van de markt wordt een uitgebreide dienstverlening geboden op
het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed.

De werkzaamheden variëren van de bemiddeling bij aan- en verkoop van bestaande bouw

in de verschillende prijssegmenten tot de verkoopbegeleiding van nieuwbouw in klein- en grootschalige projecten die door toonaangevende ontwikkelaars in de regio worden gerealiseerd.

Voor haar cliëntèle verzorgt Van Cromvoirt Makelaars met vakkundig en persoonlijk maatwerk het volledige traject van aan- en verkoop van onroerend goed. Van waardebepalingen

en taxaties, tot presentaties, prijsonderhandelingen, bouwkundige adviezen en de totale

juridische afhandeling.

Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars
Al vele jaren heeft Van Cromvoirt Makelaars het specialisme Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) in eigen huis en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevend bemiddelaar op deze specialistische markt.

De expertise wordt ingezet op een uitermate breed werkterrein, variërend van de begeleiding in huisvesting van MKB-ondernemers tot grootindustriële bedrijven in de regio. In de bemiddeling van Bedrijfs Onroerend Goed staat de zorgvuldige, zakelijke aandacht bij aan- en verkoop, verhuur en waardebepalingen van winkels, kantoren en bedrijfs- en beleggingsobjecten centraal.

Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars beschikt over een breed en exclusief netwerk van relaties. Dat draagt er in hoge mate toe bij dat nieuwe, zakelijke huisvesting snel en doeltreffend wordt gevonden - in alle segmenten.