Mijn favorieten

Van Cromvoirt MakelaardijVan Cromvoirt Woningmakelaardij
Van Cromvoirt Makelaardij is al bijna 40 jaar actief op de Midden-Limburgse woningmarkt. Vanuit een grote expertise van de markt wordt een uitgebreide dienstverlening geboden op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed.

De werkzaamheden variëren van de bemiddeling bij aan- en verkoop van bestaande bouw in de verschillende prijssegmenten tot de verkoopbegeleiding van nieuwbouw in klein- en grootschalige projecten die door toonaangevende ontwikkelaars in de regio worden gerealiseerd.

Voor haar cliëntèle verzorgt Van Cromvoirt Makelaardij met vakkundig en persoonlijk maatwerk het volledige traject van aan- en verkoop van onroerend goed. Van waardebepalingen en taxaties, tot presentaties, prijsonderhandelingen, bouwkundige adviezen en de totale juridische afhandeling.
Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars
Al vele jaren heeft Van Cromvoirt Makelaardij het specialisme Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) in eigen huis en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevend bemiddelaar op deze specialistische markt.

De expertise wordt ingezet op een uitermate breed werkterrein, variërend van de begeleiding in huisvesting van MKB-ondernemers tot grootindustriële bedrijven in de regio. In de bemiddeling van Bedrijfs Onroerend Goed staat de zorgvuldige, zakelijke aandacht bij aan- en verkoop, verhuur en waardebepalingen van winkels, kantoren en bedrijfs- en beleggingsobjecten centraal.

Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaardij beschikt over een breed en exclusief netwerk van relaties. Dat draagt er in hoge mate toe bij dat nieuwe, zakelijke huisvesting snel en doeltreffend wordt gevonden - in alle segmenten.