Heel – Broekbeemden 94
Vraagprijs
€ 1.285.000,- k.k.
Ik leid u graag eens
rond in dit pand.
LOU HEUNEN
Manager photo
Kenmerken
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
259 m2
Vraagprijs
€ 1.285.000,- k.k.
LEES MEER
Omschrijving

Villa van internationale allure die concessieloos is ontworpen en gerealiseerd. Daarbij stond optimaal wooncomfort in elk aspect centraal. Het van zonnepanelen voorziene object heeft drie luxe badkamers, een sauna alsmede een overdekt en solar-verwarmd buitenzwembad. Een geavanceerd domoticasysteem maakt het mogelijk elke leefruimte individueel te regelen. De ligging is zonder meer uniek te noemen, met een blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde op een beschermd natuurgebied. De tuinpartijen zijn geïntegreerd in de architectonische opzet en versterken de ruimtelijke zicht-assen. Deze opzet voorkomt ongewenste inkijk en garandeert een maximale privacy tijdens de tuinbeleving. Broekbeemden ligt in de jonge villawijk Sleydal en heeft scholen, winkels en sportvoorzieningen op korte afstand. Het bouwjaar is 2004, de inhoud bedraagt circa 1.190 m3 en het perceeloppervlak meet 1.991 m2.

Indeling:
BEGANE GROND
Een breed toegangspad van grijze, gebrande granieten tegels leidt naar de overdekte entreepartij. Zowel aan de voorals achterzijde gaf architect Ashwin Caris van Will de Bruijn Architecten het dak een brede overstek – met het effect van een bouwkundig geïntegreerde zonwering. Alle muren zijn vervaardigd van brede, isolerende Ytong-bouwstenen. Hun isolerende werking garandeert een uitermate aangenaam binnenklimaat in elk jaargetijde. Alle daken zijn uitgevoerd in beton. Het pand is voorzien van ingebouwde rolluiken over de gehele achterzijde. De entreepartij, evenals alle overige kozijnen, is uitgevoerd in onderhoudsvrij, geanodiseerd aluminium. De lichtarmaturen zijn veelal van het Italiaanse designmerk Flos.

Hal
De ontvangsthal (16,6 m²) heeft een vloer van Turks marmer die drempelloos doorloopt in de verschillende woonruimten. Ter plekke van de voordeur ligt een verdiept tapijt op gelijke hoogte met deze marmervloer. Alle deurpartijen zijn extra breed uitgevoerd en voorzien van verborgen scharnieren. De hal is tevens de locatie van de (eerste) meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen. Het beschikt over een gastentoilet met marmeren vloer en wanden. Achter deze toiletruimte bevindt zich een verscholen garderobe met plafondarmatuur. Het zitgedeelte heeft een architectonisch geïntegreerde gashaard van Bodart & Gonay in breed formaat in een geometrisch-kubistisch vormgegeven wand. Verlichting geschiedt indirect en twee dubbele schuifpuien bieden toegang tot het overdekte achterterras. Voor het zitgedeelte is wederom een uitsparing voor tapijt vrijgehouden in de marmervloer; voor toekomstig gewenste aansluitingen is onder de vloer reeds voorzien. Vanuit dit zitgedeelte wordt het audiosysteem van Bang & Olufsen in huis en op de omliggende terrassen aangestuurd; de techniek hiervan is volledig in de wanden geïntegreerd.

Living en open keuken
Een brede glazen deur biedt vanuit de hal toegang tot de L-vormige living (67,7 m²) met open keukengedeelte (29,1m²). Direct rechts bevindt zich het bedieningspaneel voor alle domotica in huis (Gira), ernaast is de video-intercom met de entreepartij.

Keuken naar individueel ontwerp en bijkeuken
Alle hoofdbestanddelen van deze villa zijn uitgevoerd in hetzelfde kwalitatieve niveau. In nauw overleg met interieurarchitecte Claudia van Tiggelen kwam ook het ontwerp voor de maatwerkkeuken tot stand. De keuken heeft een groot werkblad van Corean (nieuw, 2016) dat is voorzien van een Quookerheetwaterkraan en een inductiekookplaat en wokbrander van Gaggenau – tevens het merk van alle overig toegepaste apparatuur. In een naastgelegen wand zijn de stoom- en heteluchtoven ondergebracht. Achter het kookgedeelte is een vrijhangend gedeelte dat op onzichtbare wijze een koelkast (voor direct gebruik) en afwasmachine herbergt. In de bijkeuken – die in eenzelfde stijl is uitgevoerd als de keuken – bevindt zich de volumieuzere apparatuur zoals een koelkast met diepvriesgedeelte en een drink- en ijsblokjesmachine (Philips). Rondom is voorzien in volop bergruimte.

Tweede verbindingshal
Onder de carport bevindt zich de ingang naar de tweede verbindingshal. Vanuit deze hal bereikt men direct de bijkeuken, recht hier tegenover ligt een ruimte met witgoedaansluitingen (5,9 m²). Daglicht komt er binnen via een zogeheten ‘solartube’ in het plafond hetgeen zorgt voor een heldere verlichting. In een waterontharder, voor het gehele pand, is reeds voorzien, evenals een extra warmwaterleiding voor de toekomstige generatie wasmachines.

Hobbyruimte & berging
De volgende ruimte in de verbindingshal is een hobbyruimte/berging (29,2 m²). Eventueel bruikbaar als garage is deze uitgerust met een elektrisch bedienbare poort met afstandsbediening. Hier bevinden zich twee extra meterkasten, waarvan één voor de techniek van de B&O-geluidsinstallatie, de locatie van de Daikin hybride warmtepomp/koeling en tapwatervoorziening, techniek van de mechanische ventilatie en de WtW-installatie. De vloer is voorzien van een speciale coating en muurkasten bieden volop bergruimte.

Master-bedroom met buitenzwembad
Luxe in de overtreffende trap: de masterbedroom (24,4 m2) is zonder twijfel de meest tot de verbeelding sprekende ruimte van deze villa. Zij grenst rechtstreeks aan het omlopende, overdekte terras en heeft toegang tot een eigen solarverwarmd zwembad (4,5 x 6 meter). Het zwembad heeft een geïntegreerde trap en een apart zitgedeelte voor afkoeling bij het gebruik van de sauna. Het omliggende terras met open douche is uitgevoerd in geruwde (gebrande) graniet; in de overkapping boven het zwembad zijn sensor-gestuurde B&O-luidsprekers verwerkt. Aanpalend aan de masterbedroom ligt een eigen inloopgarderobe (8,9 m2) met maatwerkinterieur.

Master-bathroom
Een brede, taats deur biedt in deze hal toegang tot het gedeelte met de masterbath- en bedroom die zijn vormgegeven in de beste Feng Shui-tradities. In de badkamer (15,1 m²) bevindt zich aan de linkerzijde een meerpersoons sauna, geflankeerd door een dubbel uitgevoerde open douche met hardglazen spatscherm. De wanden en vloer zijn in Turkse marmer en de armaturen komen uit de Philippe Starck-lijn van Axor-hansgrohe. Een driedelige spiegelwand achter de brede, tweepersoons designwastafel onttrekt bergruimte aan het zicht.

Luxe Sauna
Deze luxe sauna van het merk VSB, uitgevoerd in een hout combinatie van Red Ceder en Nordische Fichte, biedt plaats aan 4 personen. Hierin kunt u in uw eigen omgeving, op elk gewenst tijdstip van uw eigen sauna gebruik maken. Heerlijk om te genieten of juist om aan uw gezondheid en weerstand te werken.

Twee gastenslaapkamers met eigen badkamer
Links en rechts aan de ontvangsthal liggen twee, symmetrisch gespiegelde, slaapkamers, beide voorzien van een eigen luxe badkamer. De eerste (23 m²) is aan de rechterzijde en heeft een uit Turks marmer opgetrokken badkamer met douche en hardglazen paneel, een vrijhangende maatwerk-wastafel en Vola-armaturen naar een ontwerp van Arne Jacobson. De tweede slaapkamer (23 m²) kent een vergelijkbare opzet als de eerste met een eigen, luxe badkamer en is thans in gebruik als werkkamer/bureau. Beide slaapkamers beschikken over geïntegreerde plafondverlichting.

TERRAS MET OVERKAPPING
De voorzijde alsook de gehele achterzijde van deze villa is voorzien van omlopende terrassen een met brede overkapping (totaal 139,5 m²). De overkapping is stijlvol afgewerkt met onderhoudsvrije rockpanel en trespa, en fungeert bouwkundig als een ‘natuurlijk’ zonnescherm. Naast ledverlichting zijn er tevens luidsprekers van het B&Ogeluidssysteem in verwerkt. Ter hoogte van de living zijn de buitenmuren afgewerkt in natuurlijk pleisterwerk. In het plafond is langegolf-infraroodverwarming opgenomen; het verwarmt enkel personen en geen meubilair. Schuifdeuren met onzichtbaar geïntegreerde rolhorren bieden toegang tot de living en keuken.

TUIN
Het ontwerp van de omliggende tuin kwam tot stand in nauwe samenwerking met tuinarchitect Hans Smolenaars. Uitgangspunt was een harmonie te creëren met de architectonische zichtlijnen en verhoudingen van de villa. Vanaf de voorzijde zijn er bij openstaande deuren ongehinderde zicht-assen tot aan de achterste grens van het perceel. Daar grenst de tuin – met diverse waterpunten voor besproeiing – aan een natuurgebied dat deel uitmaakt van het grondgebied van de kasteelhoeve. De verhoogde ‘dijk’ aan de achterzijde is visueel geïntegreerd in het tuinontwerp door hem te voorzien van een brede trap – als ware het de toegang tot een door groen gedomineerde einder.

Tweede berging/technische zwembadruimte
Naast het zwembad, en extern toegankelijk, bevindt zich een tweede berging/technische ruimte (23,9 m2) met de zuiveringsinstallatie (zandfilterpomp) en een water installatie voor besproeiing van de tuin. Een elektrische rol poort met afstandsbediening biedt tevens de mogelijkheid om deze ruimte als garage te benutten.

ALGEMEEN
Dit internationaal georiënteerde object is normstellend in velerlei perspectief. Van de doordachte logistieke indeling, de hoge mate van privacy en concessie loze afwerking tot de geïntegreerde domotica, toekomstgerichte voorbereidingen: alles is met een hoge graad van perfectie op elkaar afgestemd en als ‘Gesamtkunstwerk’ volledig in harmonie met de omliggende tuinpartijen. Kortom, een waar unicum in deze regio!

LEES MEER

Villa van internationale allure die concessieloos is ontworpen en gerealiseerd. Daarbij stond optimaal wooncomfort in elk aspect centraal. Het van zonnepanelen voorziene object heeft drie luxe badkamers, een sauna alsmede een overdekt en solar-verwarmd buitenzwembad. Een geavanceerd domoticasysteem maakt het mogelijk elke leefruimte individueel te regelen. De ligging is zonder meer uniek te noemen, met een blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde op een beschermd natuurgebied. De tuinpartijen zijn geïntegreerd in de architectonische opzet en versterken de ruimtelijke zicht-assen. Deze opzet voorkomt ongewenste inkijk en garandeert een maximale privacy tijdens de tuinbeleving. Broekbeemden ligt in de jonge villawijk Sleydal en heeft scholen, winkels en sportvoorzieningen op korte afstand. Het bouwjaar is 2004, de inhoud bedraagt circa 1.190 m3 en het perceeloppervlak meet 1.991 m2.

Indeling:
BEGANE GROND
Een breed toegangspad van grijze, gebrande granieten tegels leidt naar de overdekte entreepartij. Zowel aan de voorals achterzijde gaf architect Ashwin Caris van Will de Bruijn Architecten het dak een brede overstek – met het effect van een bouwkundig geïntegreerde zonwering. Alle muren zijn vervaardigd van brede, isolerende Ytong-bouwstenen. Hun isolerende werking garandeert een uitermate aangenaam binnenklimaat in elk jaargetijde. Alle daken zijn uitgevoerd in beton. Het pand is voorzien van ingebouwde rolluiken over de gehele achterzijde. De entreepartij, evenals alle overige kozijnen, is uitgevoerd in onderhoudsvrij, geanodiseerd aluminium. De lichtarmaturen zijn veelal van het Italiaanse designmerk Flos.

Hal
De ontvangsthal (16,6 m²) heeft een vloer van Turks marmer die drempelloos doorloopt in de verschillende woonruimten. Ter plekke van de voordeur ligt een verdiept tapijt op gelijke hoogte met deze marmervloer. Alle deurpartijen zijn extra breed uitgevoerd en voorzien van verborgen scharnieren. De hal is tevens de locatie van de (eerste) meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen. Het beschikt over een gastentoilet met marmeren vloer en wanden. Achter deze toiletruimte bevindt zich een verscholen garderobe met plafondarmatuur. Het zitgedeelte heeft een architectonisch geïntegreerde gashaard van Bodart & Gonay in breed formaat in een geometrisch-kubistisch vormgegeven wand. Verlichting geschiedt indirect en twee dubbele schuifpuien bieden toegang tot het overdekte achterterras. Voor het zitgedeelte is wederom een uitsparing voor tapijt vrijgehouden in de marmervloer; voor toekomstig gewenste aansluitingen is onder de vloer reeds voorzien. Vanuit dit zitgedeelte wordt het audiosysteem van Bang & Olufsen in huis en op de omliggende terrassen aangestuurd; de techniek hiervan is volledig in de wanden geïntegreerd.

Living en open keuken
Een brede glazen deur biedt vanuit de hal toegang tot de L-vormige living (67,7 m²) met open keukengedeelte (29,1m²). Direct rechts bevindt zich het bedieningspaneel voor alle domotica in huis (Gira), ernaast is de video-intercom met de entreepartij.

Keuken naar individueel ontwerp en bijkeuken
Alle hoofdbestanddelen van deze villa zijn uitgevoerd in hetzelfde kwalitatieve niveau. In nauw overleg met interieurarchitecte Claudia van Tiggelen kwam ook het ontwerp voor de maatwerkkeuken tot stand. De keuken heeft een groot werkblad van Corean (nieuw, 2016) dat is voorzien van een Quookerheetwaterkraan en een inductiekookplaat en wokbrander van Gaggenau – tevens het merk van alle overig toegepaste apparatuur. In een naastgelegen wand zijn de stoom- en heteluchtoven ondergebracht. Achter het kookgedeelte is een vrijhangend gedeelte dat op onzichtbare wijze een koelkast (voor direct gebruik) en afwasmachine herbergt. In de bijkeuken – die in eenzelfde stijl is uitgevoerd als de keuken – bevindt zich de volumieuzere apparatuur zoals een koelkast met diepvriesgedeelte en een drink- en ijsblokjesmachine (Philips). Rondom is voorzien in volop bergruimte.

Tweede verbindingshal
Onder de carport bevindt zich de ingang naar de tweede verbindingshal. Vanuit deze hal bereikt men direct de bijkeuken, recht hier tegenover ligt een ruimte met witgoedaansluitingen (5,9 m²). Daglicht komt er binnen via een zogeheten ‘solartube’ in het plafond hetgeen zorgt voor een heldere verlichting. In een waterontharder, voor het gehele pand, is reeds voorzien, evenals een extra warmwaterleiding voor de toekomstige generatie wasmachines.

Hobbyruimte & berging
De volgende ruimte in de verbindingshal is een hobbyruimte/berging (29,2 m²). Eventueel bruikbaar als garage is deze uitgerust met een elektrisch bedienbare poort met afstandsbediening. Hier bevinden zich twee extra meterkasten, waarvan één voor de techniek van de B&O-geluidsinstallatie, de locatie van de Daikin hybride warmtepomp/koeling en tapwatervoorziening, techniek van de mechanische ventilatie en de WtW-installatie. De vloer is voorzien van een speciale coating en muurkasten bieden volop bergruimte.

Master-bedroom met buitenzwembad
Luxe in de overtreffende trap: de masterbedroom (24,4 m2) is zonder twijfel de meest tot de verbeelding sprekende ruimte van deze villa. Zij grenst rechtstreeks aan het omlopende, overdekte terras en heeft toegang tot een eigen solarverwarmd zwembad (4,5 x 6 meter). Het zwembad heeft een geïntegreerde trap en een apart zitgedeelte voor afkoeling bij het gebruik van de sauna. Het omliggende terras met open douche is uitgevoerd in geruwde (gebrande) graniet; in de overkapping boven het zwembad zijn sensor-gestuurde B&O-luidsprekers verwerkt. Aanpalend aan de masterbedroom ligt een eigen inloopgarderobe (8,9 m2) met maatwerkinterieur.

Master-bathroom
Een brede, taats deur biedt in deze hal toegang tot het gedeelte met de masterbath- en bedroom die zijn vormgegeven in de beste Feng Shui-tradities. In de badkamer (15,1 m²) bevindt zich aan de linkerzijde een meerpersoons sauna, geflankeerd door een dubbel uitgevoerde open douche met hardglazen spatscherm. De wanden en vloer zijn in Turkse marmer en de armaturen komen uit de Philippe Starck-lijn van Axor-hansgrohe. Een driedelige spiegelwand achter de brede, tweepersoons designwastafel onttrekt bergruimte aan het zicht.

Luxe Sauna
Deze luxe sauna van het merk VSB, uitgevoerd in een hout combinatie van Red Ceder en Nordische Fichte, biedt plaats aan 4 personen. Hierin kunt u in uw eigen omgeving, op elk gewenst tijdstip van uw eigen sauna gebruik maken. Heerlijk om te genieten of juist om aan uw gezondheid en weerstand te werken.

Twee gastenslaapkamers met eigen badkamer
Links en rechts aan de ontvangsthal liggen twee, symmetrisch gespiegelde, slaapkamers, beide voorzien van een eigen luxe badkamer. De eerste (23 m²) is aan de rechterzijde en heeft een uit Turks marmer opgetrokken badkamer met douche en hardglazen paneel, een vrijhangende maatwerk-wastafel en Vola-armaturen naar een ontwerp van Arne Jacobson. De tweede slaapkamer (23 m²) kent een vergelijkbare opzet als de eerste met een eigen, luxe badkamer en is thans in gebruik als werkkamer/bureau. Beide slaapkamers beschikken over geïntegreerde plafondverlichting.

TERRAS MET OVERKAPPING
De voorzijde alsook de gehele achterzijde van deze villa is voorzien van omlopende terrassen een met brede overkapping (totaal 139,5 m²). De overkapping is stijlvol afgewerkt met onderhoudsvrije rockpanel en trespa, en fungeert bouwkundig als een ‘natuurlijk’ zonnescherm. Naast ledverlichting zijn er tevens luidsprekers van het B&Ogeluidssysteem in verwerkt. Ter hoogte van de living zijn de buitenmuren afgewerkt in natuurlijk pleisterwerk. In het plafond is langegolf-infraroodverwarming opgenomen; het verwarmt enkel personen en geen meubilair. Schuifdeuren met onzichtbaar geïntegreerde rolhorren bieden toegang tot de living en keuken.

TUIN
Het ontwerp van de omliggende tuin kwam tot stand in nauwe samenwerking met tuinarchitect Hans Smolenaars. Uitgangspunt was een harmonie te creëren met de architectonische zichtlijnen en verhoudingen van de villa. Vanaf de voorzijde zijn er bij openstaande deuren ongehinderde zicht-assen tot aan de achterste grens van het perceel. Daar grenst de tuin – met diverse waterpunten voor besproeiing – aan een natuurgebied dat deel uitmaakt van het grondgebied van de kasteelhoeve. De verhoogde ‘dijk’ aan de achterzijde is visueel geïntegreerd in het tuinontwerp door hem te voorzien van een brede trap – als ware het de toegang tot een door groen gedomineerde einder.

Tweede berging/technische zwembadruimte
Naast het zwembad, en extern toegankelijk, bevindt zich een tweede berging/technische ruimte (23,9 m2) met de zuiveringsinstallatie (zandfilterpomp) en een water installatie voor besproeiing van de tuin. Een elektrische rol poort met afstandsbediening biedt tevens de mogelijkheid om deze ruimte als garage te benutten.

ALGEMEEN
Dit internationaal georiënteerde object is normstellend in velerlei perspectief. Van de doordachte logistieke indeling, de hoge mate van privacy en concessie loze afwerking tot de geïntegreerde domotica, toekomstgerichte voorbereidingen: alles is met een hoge graad van perfectie op elkaar afgestemd en als ‘Gesamtkunstwerk’ volledig in harmonie met de omliggende tuinpartijen. Kortom, een waar unicum in deze regio!

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.285.000,- k.k.
Koopspecificatie
inclusief BTW
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Soort woning
bungalow
Type woning
vrijstaande woning
Kwaliteit woning
luxe
Bouwjaar
2004
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
aan rustige weg, vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte
259 m2
Perceeloppervlakte
1.991 m2
Overige inspandige ruimte
29 m2
Inhoud
1.190 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
19 april 2028
Warmwater
c.v.-ketel
Isolatie
volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
1.126 m2 (40.2m bij 28m)
Ligging hoofdtuin
noord
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
aangelegd onder architectuur
Bergruimte
Schuur / Berging
vrijstaand steen
Voorzieningen
voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Toelichting
Op eigen terrein 4 parkeerplaatsen
Garage
inpandig, carport
Capaciteit
1
Garages
1
Dak
Soort dak
plat dak
Materiaal dak
kunststof, bitumineuze dakbedekking
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
 • Buitenzonwering
 • Mechanische ventilatie
 • Rolluiken
 • Tv kabel
 • Schuifpui
 • Zwembad
 • Sauna
 • Zonnecollectoren

In de buurt

 • Heel - Dorpsstraat 18: 300 m
 • Heel - Heideweg 11: 900 m
 • Heel - Daalzicht 13: 1,1 km
 • Beegden - Kruisstraat 11a: 1,4 km
 • Grathem - Thoorderstraat 9: 3,5 km
 • Linne - Tramweg 7: 3,7 km
 • Grathem - Baexemerweg 40: 4,2 km
 • Herten - Tramweg 7: 4,5 km
 • Herten - Sicco Mansholtstraat 1: 4,8 km
 • Roermond - Evenkamp 55: 5,1 km
 • Roermond - Bisschop Drehmansstraat 37: 5,6 km
 • Roermond - Neerstraat 63: 5,8 km
 • Roermond - Markt 8B: 5,9 km
 • Roermond - Schuitenberg 55: 6,0 km
 • Sint Odilienberg - Leropperweg 9a: 6,0 km
 • Roermond - Willem II Singel 82: 6,0 km
 • Roermond - Heilige Geeststraat 14: 6,1 km
 • Roermond - Kloosterwandstraat 273: 6,1 km
 • Stevensweert - Eiland 32: 6,1 km
 • Roermond - Joep Nicolasstraat 408: 6,1 km
 • Roermond - Joep Nicolasstraat 308: 6,1 km
 • Roermond - Swalmerstraat 59C: 6,2 km
 • Roermond - Kapellerlaan 108: 6,2 km
 • Roermond - Schoolstraat 5: 6,3 km
 • Roermond - Stationsplein 5b: 6,3 km
 • Ittervoort - Bosserstraat 26: 6,3 km
 • Roermond - Godsweerdersingel 18b: 6,4 km
 • Roermond - Mauritsstraat 43: 6,5 km
 • Stevensweert - Jan van Steffeswertplein 16: 6,8 km
 • Roermond - Bredeweg 324a: 6,8 km
 • Roermond - Charles Ruysstraat 66: 7,0 km
 • Stevensweert - Burgemeester Minkenbergstraat 27a: 7,1 km
 • Roermond - Veldje 1C: 7,7 km
 • Roermond - Wilhelminalaan 38: 7,8 km
 • Sint Odilienberg - Bernhardlaan 19: 7,8 km
 • Roermond - Gewantmakerstraat 10: 7,9 km
 • Roermond - Pastoor Ramakersstraat 2: 7,9 km
 • Roermond - Schout Offermanstraat 50: 7,9 km
 • Roermond - Ambachtsingel 32: 7,9 km
 • Roermond - Weefsterstraat 34: 8,0 km
 • Melick - Zandkuil 14: 8,1 km
 • Roermond - Wijershoflaan 17: 8,4 km
 • Roermond - Dennemarkenhof 39: 8,5 km
 • Swalmen - Pastoor Pinckersstraat 14A: 9,0 km
 • Heythuysen - Bergenweg 12: 9,5 km
 • Roggel - Zwartveldsingel 38: 9,9 km
 • Roggel - Hoogschans 3: 10 km
 • Swalmen - Kroppestraat 22: 11 km
 • Neer - Hanssum 40c: 11 km
 • Swalmen - Swalmzicht 2A: 11 km
 • Herkenbosch - Wijngaardstraat 4a: 11 km
 • Herkenbosch - Hoosveld 60: 12 km
 • Swalmen - Leetgensstraat 29: 12 km
 • Herkenbosch - Sportlaan 18: 12 km
 • Helden - Molenstraat 1: 17 km

OOK IN DEZE PRIJSKLASSE