Maria Hoop – Waldfeuchterbaan 51
Vraagprijs
€ 849.000,- k.k.
Ik leid u graag eens
rond in dit pand.
LOU HEUNEN
Manager photo
Kenmerken
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
735 m2
Vraagprijs
€ 849.000,- k.k.
LEES MEER
Omschrijving

Voor een groot perceel in Maria-Hoop tekende architect Delsing uit Echt dit witte, vrijstaande landhuis met U-vormige plattegrond dat uit twee woonvleugels bestaat en talloze toepassingsmogelijkheden kent. Het is volledig geïsoleerd (energielabel A) en beschikt in totaliteit over zes slaapkamers, drie badkamers en twee woonkamers. Het souterrain is in dezelfde stijl uitgevoerd als de vertrekken op de begane grond en fungeerde als representatief kantoor aan huis. Het bouwjaar is 2001, de totale inhoud bedraagt ca. 2.923 m3 en het perceeloppervlak meet 2.400 m2 (een aanliggend grondstuk van 13.400 m2 is desgewenst ter overname).

INDELING
Via een elektrisch bedienbare, smeedijzeren toegangspoort met intercom is toegang tot het binnenterrein met aan de linkerzijde een dubbele voordeur die naar de hoofdwoning leidt. Aan de rechterzijde is toegang tot een tweede woongedeelte dat is uitgevoerd als appartement op de begane grond.

BEGANE GROND – HOOFDWONING
Ontvangsthal
Een overdekte entree biedt toegang tot een ontvangsthal (40,9 m2) met granieten vloer die drempelloos doorloopt op de begane grond (m.u.v. de badkamer en tuinkamer (keramische tegelvloer) en slaapkamer (vloerbedekking). Via een bedieningspaneel kunnen met één druk op de knop alle rolluiken in huis worden geopend of gesloten; per ruimte kan dat tevens separaat geschieden. In de hal bevindt zich een betegeld gastentoilet met fonteintje; aan de andere zijde ervan is de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen.

Living
Aan de voorzijde ligt de L-vormige living (54,7 m2) met een driedelige erkeruitbouw en tuindeuren naar het zijterras – zoals overigens elke ruimte op de begane grond deze heeft. Toegang vanuit de hal geschiedt door dubbele glazen deuren met geslepen motief. De living is voorzien van een design-gashaard (Boley) en heeft inbouw-halogeenspots in het plafond. Alle binnendeuren in huis zijn in brede uitvoering en van massief beukenhout.

Keuken en bijkeuken
De gesloten woonkeuken (16,7 m2) heeft een inrichting in L-opstelling van Alno Keukens met boven- en onderkasten en een granieten werkblad met dubbele rvs-spoelbak. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits inductiekookplaat met wasemkap, koelkast en vaatwasser (Siemens) en combimagnetron (Sharp). In het plafond zijn halogeenspots verwerkt en een raampartij achter het werkblad biedt uitzicht op de zijtuin. De naastgelegen bijkeuken (9,3 m2) herbergt een tweede keukenblok met aanrecht en kastenwand (de witgoedaansluitingen bevinden zich in de kelder).

Tuin-/hobbykamer
De linker- en rechtervleugel zijn met elkaar verbonden via een tuin-/hobbykamer (42,1 m2). Deze heeft een overdekte toegang tot het voorterrein en tuindeuren naar de achtertuin.
De vloer is uitgevoerd in keramische tegels en in het plafond zijn halogeenspots verwerkt.

Masterbedroom
De hoofdslaapkamer (22,9 m2) grenst aan de badkamer en is tevens via de hal bereikbaar. Hij is voorzien van vaste vloerbedekking en heeft eveneens toegang tot de terrassen.

Garderobekamer
Naast de hoofdslaapkamer ligt een garderobekamer (7,5 m2) met een 7-deurs maatwerkkastenwand in hoekopstelling.

Masterbathroom
De hoofdbadkamer (12,9 m2) heeft een keramische tegelvloer, een wastafelmeubel met vrijhangende onderkasten en spiegelachterwand, een ligbad met whirlpool-functie, douchecabine met thermostaatkraan in hoekopstelling en een tweede toilet. De wandtegels in marmerdessin lopen door tot plafondhoogte.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een granieten trap naar een overloop (29,1 m2) met toegang tot slaapkamers die allen zijn voorzien van vloerbedekking. In een nis op de overloop bevindt zich een driedeurs inbouwkast met schuifdeuren.

Slaapkamer-2 en -3
Aan de voorzijde ligt een grote L-vormige slaapkamer (44,5 m2) met balkon en dakkapel. Slaapkamer-3 (25,7 m2) ligt er direct naast en beschikt eveneens over een dakkapel.

Slaapkamer-4
De vierde slaap-/hobbykamer (46,5 m2) bevindt zich boven de tuinkamer en beschikt aan één zijde over twee ruime bergingen/inloopkasten (8 m2 en 4,7 m2). Een tussenliggende loggia met tegelvloer biedt uitzicht op de binnenplaats en de entreepartij.

Tweede badkamer
De tweede badkamer (14,4 m2) heeft een dakkapel, keramische wandtegels tot plafondhoogte en een inrichting die bestaat uit een vrijhangend wastafelmeubel met bergruimte en spiegelachterwand, een tweepersoons ligbad, separate douchecabine en vrijhangend toilet.

Technische ruimte
In de technische ruimte (15,7 m2) staan de boiler (Nefit), de techniek van de mechanische ventilatie (AWB Airmaster, 2002) en cv-combiketel (Nefit Ecomline, 2001) opgesteld. Er is voldoende ruimte voor eventueel toekomstig te installeren technische voorzieningen

SOUTERRAIN – KANTOORRUIMTEN
De granieten trap voert vanuit de ontvangsthal naar een souterrain dat constructief uit dezelfde ruimten bestaat als de indeling op de begane grond. De kelderruimten hebben lange tijd gefungeerd als kantoorruimten en zijn alle voorzien van vaste vloerbedekking.

3 werkkamers/kantoren
Vanuit een centrale verbindingsruimte (26,6 m2) is toegang tot in totaal drie verwarmde ruimten onder de linkervleugel (van 55,3 m2, 22,6 m2 en 16,6 m2). De laatste herbergt de witgoedaansluitingen en heeft een stortkoker vanuit de bovengelegen badkamers. Alle deuren en plafonds in het souterrain zijn op dezelfde wijze afgewerkt als de overige in huis.

SOUTERRAIN – INPANDIGE GARAGE
Een L-vormige verbindingsruimte/berging (9,3 m2) voor de keldervertrekken. Deze staat in verbinding met een inpandige en verwarmde garage (109,1 m2) die onder de gehele rechtervleugel ligt (en tot de hoofdbouw behoort). De garage biedt plaats aan stalling van meerdere auto’s. De elektrisch bedienbare sectionaalpoort is voorzien van afstandsbediening. In de garage is tevens een separaat AWB-ventilatiesysteem geïnstalleerd dat voor luchtverversing zorgt in zowel de kantoren, het wasgedeelte en de garage.

Carport
Aan de rechterzijde leidt een oprit naar zowel de parkeerkelder als separate parkeerplaatsen. Onder een carport is additionele stallingsmogelijkheid voor meerdere voertuigen gecreëerd.

TUIN
De voortuin is een representatief visitekaartje van dit landhuis en kent een indeling met hagen en bloemperken. Een bestrate oprit in halve cirkelvorm biedt gasten de mogelijkheid om vóór het beveiligde hekwerk te parkeren. De zijtuinen en achtertuin met gazon kennen een hoge mate van privacy, met omlopende terrassen die vanuit elke woonruimte op de begane grond bereikbaar zijn. Het aanliggende grondstuk van 13.400 vierkante meter kan desgewenst in eigendom worden overgenomen. Het is ideaal geschikt voor vrijetijdsbesteding die extra buitenruimte verlangt. Het perceel kan uiteraard worden aangewend ter vergroting van de tuin en terrassen (met bijvoorbeeld een zwembad), of als buitenweide met stallingen voor paardenliefhebbers.

RECHTERVLEUGEL – TWEEDE WOONRUIMTE
BEGANE GROND
De gehele begane grond van de rechtervleugel is ingedeeld als een volwaardig en separaat woongedeelte; Het biedt de mogelijkheid voor dubbele bewoning, al dan niet in de vorm van een ‘kangoeroe’-woning waarbij ouders separaat en zelfstandig kunnen inwonen.

Verbindingshal
Achter de woonkamer ligt een L-vormige verbindingshal (17,2 m²). De betegelde toiletruimte heeft vrijhangend sanitair en een fonteintje, ernaast bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen (en een separate tussenmeter voor elektra en gas).

Woonkamer
De woonkamer (totaal 33,2 m2) ligt aan de voorzijde en heeft een lichte, keramische tegelvloer die drempelloos in alle ruimten doorloopt. Alle deuren hebben dezelfde uitvoering als in de hoofdbouw.

Open keuken
In de woonkamer bevindt zich een open keuken (11 m2) in L-vormige opstelling met de gebruikelijke inbouwapparatuur. Koelkast, oven, vaatwasser en een keramische kookplaat.

Bijkeuken/berging
De bijkeuken (6,9 m2) biedt plaats aan de witgoedaansluitingen en beschikt over een ingebouwde muurkast met twee schuifdeuren.

Twee slaapkamers
Van de beide slaapkamers (17,2 m2 en 11,6 m2) bestrijkt de grootste de gehele breedte van de rechtervleugel aan de achterzijde.

Badkamer
Tussen beide slaapkamers in ligt de badkamer (6,4 m2). Deze beschikt over een vaste wastafel, douchecabine in hoekopstelling en tweede toilet. Hij is tevens bereikbaar vanuit de eerste slaapkamer.

EERSTE VERDIEPING
Deze ruimte (met 46,5 m2 aan stahoogte onder de kapconstructie) maakt deel uit van de linkerhoofdbouw en is ook enkel via deze bereikbaar. Hier staat dezelfde cv-ketel (Nefit Ecomline, 2001) opgesteld voor de woonruimten van de rechtervleugel. Hij biedt volop mogelijkheden voor de realisatie van meerdere slaap- of werkkamers.

ALGEMEEN
Dit landhuis kent door zijn opzet, indeling en kwalitatief hoogwaardige uitvoering talloze bestemmingsmogelijkheden. Die variëren van een representatief kantoor aan huis tot dubbele bewoning met gebruikmaking van het rechterdeel. Of, met andere woorden: nagenoeg elke individuele invulling van de combinatie zakelijk-privé behoort tot de mogelijkheden.

Aanvullende informatie is via ons kantoor te verkrijgen zoals de Lijst van Zaken (roerende zaken) en NVM Vragenlijst deel B (staat van onderhoud van de woning).

LEES MEER

Voor een groot perceel in Maria-Hoop tekende architect Delsing uit Echt dit witte, vrijstaande landhuis met U-vormige plattegrond dat uit twee woonvleugels bestaat en talloze toepassingsmogelijkheden kent. Het is volledig geïsoleerd (energielabel A) en beschikt in totaliteit over zes slaapkamers, drie badkamers en twee woonkamers. Het souterrain is in dezelfde stijl uitgevoerd als de vertrekken op de begane grond en fungeerde als representatief kantoor aan huis. Het bouwjaar is 2001, de totale inhoud bedraagt ca. 2.923 m3 en het perceeloppervlak meet 2.400 m2 (een aanliggend grondstuk van 13.400 m2 is desgewenst ter overname).

INDELING
Via een elektrisch bedienbare, smeedijzeren toegangspoort met intercom is toegang tot het binnenterrein met aan de linkerzijde een dubbele voordeur die naar de hoofdwoning leidt. Aan de rechterzijde is toegang tot een tweede woongedeelte dat is uitgevoerd als appartement op de begane grond.

BEGANE GROND – HOOFDWONING
Ontvangsthal
Een overdekte entree biedt toegang tot een ontvangsthal (40,9 m2) met granieten vloer die drempelloos doorloopt op de begane grond (m.u.v. de badkamer en tuinkamer (keramische tegelvloer) en slaapkamer (vloerbedekking). Via een bedieningspaneel kunnen met één druk op de knop alle rolluiken in huis worden geopend of gesloten; per ruimte kan dat tevens separaat geschieden. In de hal bevindt zich een betegeld gastentoilet met fonteintje; aan de andere zijde ervan is de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen.

Living
Aan de voorzijde ligt de L-vormige living (54,7 m2) met een driedelige erkeruitbouw en tuindeuren naar het zijterras – zoals overigens elke ruimte op de begane grond deze heeft. Toegang vanuit de hal geschiedt door dubbele glazen deuren met geslepen motief. De living is voorzien van een design-gashaard (Boley) en heeft inbouw-halogeenspots in het plafond. Alle binnendeuren in huis zijn in brede uitvoering en van massief beukenhout.

Keuken en bijkeuken
De gesloten woonkeuken (16,7 m2) heeft een inrichting in L-opstelling van Alno Keukens met boven- en onderkasten en een granieten werkblad met dubbele rvs-spoelbak. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits inductiekookplaat met wasemkap, koelkast en vaatwasser (Siemens) en combimagnetron (Sharp). In het plafond zijn halogeenspots verwerkt en een raampartij achter het werkblad biedt uitzicht op de zijtuin. De naastgelegen bijkeuken (9,3 m2) herbergt een tweede keukenblok met aanrecht en kastenwand (de witgoedaansluitingen bevinden zich in de kelder).

Tuin-/hobbykamer
De linker- en rechtervleugel zijn met elkaar verbonden via een tuin-/hobbykamer (42,1 m2). Deze heeft een overdekte toegang tot het voorterrein en tuindeuren naar de achtertuin.
De vloer is uitgevoerd in keramische tegels en in het plafond zijn halogeenspots verwerkt.

Masterbedroom
De hoofdslaapkamer (22,9 m2) grenst aan de badkamer en is tevens via de hal bereikbaar. Hij is voorzien van vaste vloerbedekking en heeft eveneens toegang tot de terrassen.

Garderobekamer
Naast de hoofdslaapkamer ligt een garderobekamer (7,5 m2) met een 7-deurs maatwerkkastenwand in hoekopstelling.

Masterbathroom
De hoofdbadkamer (12,9 m2) heeft een keramische tegelvloer, een wastafelmeubel met vrijhangende onderkasten en spiegelachterwand, een ligbad met whirlpool-functie, douchecabine met thermostaatkraan in hoekopstelling en een tweede toilet. De wandtegels in marmerdessin lopen door tot plafondhoogte.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een granieten trap naar een overloop (29,1 m2) met toegang tot slaapkamers die allen zijn voorzien van vloerbedekking. In een nis op de overloop bevindt zich een driedeurs inbouwkast met schuifdeuren.

Slaapkamer-2 en -3
Aan de voorzijde ligt een grote L-vormige slaapkamer (44,5 m2) met balkon en dakkapel. Slaapkamer-3 (25,7 m2) ligt er direct naast en beschikt eveneens over een dakkapel.

Slaapkamer-4
De vierde slaap-/hobbykamer (46,5 m2) bevindt zich boven de tuinkamer en beschikt aan één zijde over twee ruime bergingen/inloopkasten (8 m2 en 4,7 m2). Een tussenliggende loggia met tegelvloer biedt uitzicht op de binnenplaats en de entreepartij.

Tweede badkamer
De tweede badkamer (14,4 m2) heeft een dakkapel, keramische wandtegels tot plafondhoogte en een inrichting die bestaat uit een vrijhangend wastafelmeubel met bergruimte en spiegelachterwand, een tweepersoons ligbad, separate douchecabine en vrijhangend toilet.

Technische ruimte
In de technische ruimte (15,7 m2) staan de boiler (Nefit), de techniek van de mechanische ventilatie (AWB Airmaster, 2002) en cv-combiketel (Nefit Ecomline, 2001) opgesteld. Er is voldoende ruimte voor eventueel toekomstig te installeren technische voorzieningen

SOUTERRAIN – KANTOORRUIMTEN
De granieten trap voert vanuit de ontvangsthal naar een souterrain dat constructief uit dezelfde ruimten bestaat als de indeling op de begane grond. De kelderruimten hebben lange tijd gefungeerd als kantoorruimten en zijn alle voorzien van vaste vloerbedekking.

3 werkkamers/kantoren
Vanuit een centrale verbindingsruimte (26,6 m2) is toegang tot in totaal drie verwarmde ruimten onder de linkervleugel (van 55,3 m2, 22,6 m2 en 16,6 m2). De laatste herbergt de witgoedaansluitingen en heeft een stortkoker vanuit de bovengelegen badkamers. Alle deuren en plafonds in het souterrain zijn op dezelfde wijze afgewerkt als de overige in huis.

SOUTERRAIN – INPANDIGE GARAGE
Een L-vormige verbindingsruimte/berging (9,3 m2) voor de keldervertrekken. Deze staat in verbinding met een inpandige en verwarmde garage (109,1 m2) die onder de gehele rechtervleugel ligt (en tot de hoofdbouw behoort). De garage biedt plaats aan stalling van meerdere auto’s. De elektrisch bedienbare sectionaalpoort is voorzien van afstandsbediening. In de garage is tevens een separaat AWB-ventilatiesysteem geïnstalleerd dat voor luchtverversing zorgt in zowel de kantoren, het wasgedeelte en de garage.

Carport
Aan de rechterzijde leidt een oprit naar zowel de parkeerkelder als separate parkeerplaatsen. Onder een carport is additionele stallingsmogelijkheid voor meerdere voertuigen gecreëerd.

TUIN
De voortuin is een representatief visitekaartje van dit landhuis en kent een indeling met hagen en bloemperken. Een bestrate oprit in halve cirkelvorm biedt gasten de mogelijkheid om vóór het beveiligde hekwerk te parkeren. De zijtuinen en achtertuin met gazon kennen een hoge mate van privacy, met omlopende terrassen die vanuit elke woonruimte op de begane grond bereikbaar zijn. Het aanliggende grondstuk van 13.400 vierkante meter kan desgewenst in eigendom worden overgenomen. Het is ideaal geschikt voor vrijetijdsbesteding die extra buitenruimte verlangt. Het perceel kan uiteraard worden aangewend ter vergroting van de tuin en terrassen (met bijvoorbeeld een zwembad), of als buitenweide met stallingen voor paardenliefhebbers.

RECHTERVLEUGEL – TWEEDE WOONRUIMTE
BEGANE GROND
De gehele begane grond van de rechtervleugel is ingedeeld als een volwaardig en separaat woongedeelte; Het biedt de mogelijkheid voor dubbele bewoning, al dan niet in de vorm van een ‘kangoeroe’-woning waarbij ouders separaat en zelfstandig kunnen inwonen.

Verbindingshal
Achter de woonkamer ligt een L-vormige verbindingshal (17,2 m²). De betegelde toiletruimte heeft vrijhangend sanitair en een fonteintje, ernaast bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen (en een separate tussenmeter voor elektra en gas).

Woonkamer
De woonkamer (totaal 33,2 m2) ligt aan de voorzijde en heeft een lichte, keramische tegelvloer die drempelloos in alle ruimten doorloopt. Alle deuren hebben dezelfde uitvoering als in de hoofdbouw.

Open keuken
In de woonkamer bevindt zich een open keuken (11 m2) in L-vormige opstelling met de gebruikelijke inbouwapparatuur. Koelkast, oven, vaatwasser en een keramische kookplaat.

Bijkeuken/berging
De bijkeuken (6,9 m2) biedt plaats aan de witgoedaansluitingen en beschikt over een ingebouwde muurkast met twee schuifdeuren.

Twee slaapkamers
Van de beide slaapkamers (17,2 m2 en 11,6 m2) bestrijkt de grootste de gehele breedte van de rechtervleugel aan de achterzijde.

Badkamer
Tussen beide slaapkamers in ligt de badkamer (6,4 m2). Deze beschikt over een vaste wastafel, douchecabine in hoekopstelling en tweede toilet. Hij is tevens bereikbaar vanuit de eerste slaapkamer.

EERSTE VERDIEPING
Deze ruimte (met 46,5 m2 aan stahoogte onder de kapconstructie) maakt deel uit van de linkerhoofdbouw en is ook enkel via deze bereikbaar. Hier staat dezelfde cv-ketel (Nefit Ecomline, 2001) opgesteld voor de woonruimten van de rechtervleugel. Hij biedt volop mogelijkheden voor de realisatie van meerdere slaap- of werkkamers.

ALGEMEEN
Dit landhuis kent door zijn opzet, indeling en kwalitatief hoogwaardige uitvoering talloze bestemmingsmogelijkheden. Die variëren van een representatief kantoor aan huis tot dubbele bewoning met gebruikmaking van het rechterdeel. Of, met andere woorden: nagenoeg elke individuele invulling van de combinatie zakelijk-privé behoort tot de mogelijkheden.

Aanvullende informatie is via ons kantoor te verkrijgen zoals de Lijst van Zaken (roerende zaken) en NVM Vragenlijst deel B (staat van onderhoud van de woning).

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 849.000,- k.k.
Koopspecificatie
inclusief BTW
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Soort woning
landhuis
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
735 m2
Perceeloppervlakte
2.400 m2
Overige inspandige ruimte
110 m2
Inhoud
2.923 m3
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Energie
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
19 maart 2028
Warmwater
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Isolatie
volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Tuin
achtertuin, tuin rondom
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
12.424 m2 (124.24m bij 100m)
Ligging hoofdtuin
noordoost
Achterom
Nee
Kwaliteit tuin
normaal
Bergruimte
Schuur / Berging
vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Toelichting
Er kunnen meerdere auto's in de garage.
Garage
inpandig
Capaciteit
8
Garages
1
Dak
Soort dak
mansarde dak
Materiaal dak
pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
 • Mechanische ventilatie
 • Frans balkon
 • Jacuzzi
 • Dakraam
 • Tv kabel
 • Alarminstallatie

In de buurt

 • Posterholt - Beatrixlaan 25: 7,2 km
 • Linne - Tramweg 7: 8,8 km
 • Stevensweert - Eiland 32: 9,5 km
 • Melick - Bernhardstraat 2: 9,7 km
 • Stevensweert - Burgemeester Minkenbergstraat 27a: 10 km
 • Sint Odilienberg - Leropperweg 9a: 10 km
 • Herten - Tramweg 7: 10 km
 • Herkenbosch - Boterbloemdreef 4: 11 km
 • Herten - Gijs van Aardennestraat 66: 11 km
 • Herten - Konrad Adenauerstraat 54: 11 km
 • Roermond - Herkenbosscherweg 29: 12 km
 • Roermond - Kapellerlaan 108: 12 km
 • Heel - Broekbeemden 94: 12 km
 • Roermond - Abdis Odastraat 1: 12 km
 • Roermond - Spoorlaan Zuid 19: 12 km
 • Heel - Dorpsstraat 18: 12 km
 • Roermond - Weefsterstraat 19: 13 km
 • Roermond - Kooldragererf 12: 13 km
 • Roermond - Maretakhof 18: 13 km
 • Roermond - Maasboulevard 85: 13 km
 • Roermond - Dionysiusstraat 5: 13 km
 • Roermond - Godsweerdersingel 18b: 13 km
 • Roermond - Schoolstraat 5: 13 km
 • Roermond - Schoolstraat 3a: 13 km
 • Roermond - Swalmerstraat 46: 13 km
 • Roermond - Robert Regoutstraat 59: 13 km
 • Roermond - Swalmerstraat 66: 13 km
 • Roermond - Swalmerstraat 59C: 13 km
 • Roermond - Heuvel 1: 14 km
 • Roermond - Veldje 1C: 14 km
 • Roermond - Julianalaan 5: 14 km
 • Roermond - Pastoor Ramakersstraat 2: 14 km
 • Roermond - Wilhelminalaan 38: 14 km
 • Roermond - Dennemarkenhof 39: 14 km
 • Grathem - Thoorderstraat 9: 14 km
 • Ittervoort - Bosserstraat 26: 15 km
 • Grathem - Baexemerweg 40: 16 km
 • Swalmen - Schutteheide 2: 18 km
 • Neer - Hanssum 40c: 20 km
 • Neer - Schoolhofje 2: 20 km
 • Roggel - Zwartveldsingel 38: 21 km
 • Heythuysen - Bergenweg 12: 22 km

VERGELIJKBARE WONINGEN